ادامه دادن راه پر فروغ شهدا یک فریضه است
«عباس پورحسن» گفت: خود را مدیون شهدای والامقام ایران اسلامی دانستن و ادامه راه پر فروغ آنان فریضهای است که باید همگان به آن پایبند باشند.
تا شهدا؛ «عباس پورحسن» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجانشرقی، اظهار داشت: دین شهدا برای امنیت و آزادی کشور باعث شده است هر روز، روز شهید باشد و خود را مدیون این عزیزان دانستن و ادامه راه پر فروغ آنان فریضهای است که باید همگان به آن پایبند باشند.
پورحسن از جان گذشتگی شهدا برای امنیت و آزادی کشور را عاملی مهم و اصلی در تامین آسایش و امنیت امروز جامعه دانست و گفت: شهدا ناظر بر اعمال و رفتار همه ما در نحوه تعامل با خانواده آنها هستند و در جوار این شهدای والامقام عهد میبندیم از تمام توان خود در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و خدمت به خانوادههای محترم شاهد و ایثارگر نهایت تلاش خود را به کار ببندیم.
ثبت دیدگاه