گزارش ساواک از سخنرانی شهید محلاتی علیه اسرائیل

کانال تلگرامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره سخنرانی شهید محلاتی علیه اسرائیل نوست: شهید آیت‌الله فضل‌الله محلاتی، از روحانیون مبارزی بود که بی‌پروا علیه سیاست‌های ضدبشری ابراز عقیــــده می‌کرد و در این راستا هیچ ترسی از دستگاه امنیتی رژیم شاه نیز نداشت.

تا شهدا؛ کانال تلگرامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره سخنرانی شهید محلاتی علیه اسرائیل نوست: شهید آیت‌الله فضل‌الله محلاتی، از روحانیون مبارزی بود که بی‌پروا علیه سیاست‌های ضدبشری ابراز عقیــــده می‌کرد و در این راستا هیچ ترسی از دستگاه امنیتی رژیم شاه نیز نداشت. براساس گزارش ساواک در ۲ مردادماه ۱۳۴۹: «شیخ [فضل‌الله] محلاتی بر روی منبــر قرار گرفت و ابتـدا مختصـــری از برنامه‌های قبل درباره حیات مطلق و حیات حیوان و انسان اعم از حیات مادی و معنوی و ارتباط آن با ولایت صحبت کرد و بعد راجع به محرماتی که برای حیات ضرر دارد بحث مفصلی نمود و در خاتمه ضمن دعا اظهار داشت: خدایا اسرائیل و کشورهایی که به آن کمک می‌کنند [را] نابود کن...»

 

گزارش ساواک از سخنرانی شهید محلاتی علیه اسرائیل

 

۱ اسفند ۱۳۶۴؛ شهادت آیت‌الله محلاتی و جمعی از مسئولان کشور در پی حمله جنگنده‌های بعثی است‌.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.