استان کهگیلویه و بویراحمد 34 شهید روحانی تقدیم انقلاب کرده است

«سیاوش علیزاده» گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد 34 شهید روحانی به نظام و انقلاب اسلامی تقدیم کرده ‌که اکثر این شهدای والامقام در خط مقدم جبهه به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

تا شهدا؛ «سیاوش علیزاده» مسئول بسیج طلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در یاسوج، با اشاره به نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: 245 نفر از طلاب این استان که برخی از آنها ملبس بوده و برخی ملبس نبودند در دوران دفاع مقدس به جبهه‌های نبرد اعزام شدند.

 

استان کهگیلویه و بویراحمد 34 شهید روحانی تقدیم انقلاب کرده است

 

وی با بیان اینکه این رزمندگان 15 تا 80 ساله بودند، افزود: طلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس علاوه بر فعالیت‌های تبلیغی، فعالیت‌های رزمی هم انجام می‌دادند و در خط مقدم دوشادوش دیگران رزمندگان حضور داشتند.

مسئول بسیج طلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان 34 شهید روحانی به نظام و انقلاب اسلامی تقدیم کرده ‌که اکثر این شهدای والامقام در خط مقدم جبهه به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

علیزاده متذکر شد: در مجموع 71 دوره نظامی برای رزمندگان و بسیجیان قبل از اعزام به جبهه برگزار شد که در این دوره‌ها کلاس‌های آموزشی عقیدتی هم برگزار می‌شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.