آیین بزرگداشت شهید فخری زاده در عجب شیر برگزار شد

آیین بزرگداشت دانشمند هسته ای و دفاعی کشور، شهید محسن فخری زاده در شهرستان عجب شیر با حضور جمعی ازمسئولان شهرستان و نیروهای نظامی و انتظامی و خانواده معظم شهدا برگزار شد.

تا شهدا؛ امام جمعه شهرستان عجب شیر روز سه شنبه در این آیین گفت: هر چند دشمن شهید فخری زاده را از ما گرفت اما ضربات اسلام کاری تر است.

 

آیین بزرگداشت شهید فخری زاده در عجب شیر برگزار شد

 

حجت السلام محمود شربیانی اظهار داشت: شهید فخری زاده فردی مکتبی و الگوی برتر برای همه مردم ایران بود و باید شخصیت او را برای جامعه اسلامی بشناسانیم.

وی افزود: دانشمند شهید فخری زاده صاحب ابتکارو نوآوری در ارائه طرح هایی عملی بود و مردم از نعمت تلاشهای او بهره مند شدند.

حجت الاسلام شربیانی خاطرنشان کرد: شهید فخری زاده عاشق ولایت و امام و شهادت بود و این اخلاص وی را الگویی برای مردم کرده است.

امام جمعه عجب شیر گفت: خونی که از شهید و مظلومی بر زمین می ریزد بی تاثیر نخواهد ماند و وضع جامعه ما را اصلاح می کند و وحشتی بر دشمنان وارد خواهد کرد.

فرماندار شهرستان عجب شیر نیز در این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدری که خون خود را در مسیر عزت و پایداری ملت بزرگوار ایران و انقلاب اسلامی ایران هدیه کردند، گفت: در بین شهدای شاخص کشور، شهدای هسته‌ای هستند.
عادل اصغرپور افزود: خون پاک شهید فخری زاده چهره عوام فریب آمریکا و اعوان و انصارش را رسوا خواهد کرد.

وی اظهار داشت: در طول ۴۲ سال گذشته اقدامات تروریستی از جانب دشمن تداوم داشته و دشمن سعی می  کند با ایجاد وحشت و جنگ مسلحانه و ترور نظام را شکست دهد در صورتی که نمی توانند به هدف که می خواهند برسند و هیچ قدرتی نمی‌تواند به مردم و به این مملکت آسیب وارد کنند.

وی ادامه داد: همه پیشرفتهای علمی و فناوری نظامی و موشکی توسط محققان و دانشمندان بی نام و نشان کشورمان صورت گرفته است و این نشان تعصب دانشمندان وجوانان به این نظام و به مرز و بوم است.

اصغرپور در پایان از سپاه و بسیج بابت برگزاری این یادواره قدردانی کرد و افزود: کار دانشمندان هسته‌ای ما با ترور و جنایت های دشمنان متوقف نخواهد شد و دشمن به آرزوی خود نخواهید رسید و این مسیر به قوت ادامه خواهد داشت.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.