می‌خواهم به عاشقان کربلا و امام حسین (ع) ملحق شوم

در وصیت‌نامه شهید خسرو احمدنژاد آمده است: چون حمله شروع شده به هيچ طريقى نتوانستم خودم را قانع كنم كه از اين ‌قافله عقب بمانم و مى‌خواهم همين امشب به عاشقان كربلا و امام حسين (ع) ملحق شوم.     

تا شهدا؛ شهید خسرو احمدنژاد، فرزند لطیف در سال ۴۰ در ارومیه به دنیا آمد و در تاریخ ۲۴ خرداد ۶۵ در کردستان به شهادت رسید.

 

می‌خواهم به عاشقان کربلا و امام حسین (ع) ملحق شوم

 

در وصیت‌نامه این شهید آمده است:

بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام و درود به رهبر كبير انقلاب اسلامى و رزمندگان حماسه آفرين سلحشور و شهداى به حق و گلگون كفن و امت غيور ايران و همچنين پدر و مادر و برادران و خواهران عزيزم و تمامى فاميل‌ها و دوستان و آشنايان، خواستم چند كلام ناقابل را به يادگار بگذارم، انشاءالله كه طلب مغفرت من از همه مورد قبول باشد.

بارى خانواده گرامى و پدر و مادر عزيزم شرمنده همه‌تان هستم، يک لحظه به خود آمده‌ام و معشوق خود را بازيافته‌ام و تا از دست ندادمش مى‌خواهم هر چه سريعتر بسويش بشتابم و چون حمله شروع شده به هيچ طريقى نتوانستم خودم را قانع كنم كه از اين ‌قافله عقب بمانم و مى‌خواهم همين امشب به عاشقان كربلا و امام حسين (ع) ملحق شوم. 

به‌به چه سعادتى، در كنار پاک باختگان بودن و به نداى «هل من ناصر ينصرنى» اين فرزند اسلام حضرت امام خمينى(ره) لبيک گفتن.

خداوند تعالى انشاءالله كه هديه شما پدر و مادرم را قبول كند.

به خدا خيلى خجلم، چون در اين مدت خدمتم هنوز مورد قبول خدا واقع نشده‌ام، ولى اين بار عاجزانه به درگاهش به خاک مى‌افتم و طلب آمرزش مى‌كنم.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.