تولید مستند «پروانه‌های بهشتی» با محوریت زندگی مادر ۱۷ شهید آذربایجان غربی

کارگردان مستند «پروانه‌های بهشتی» از تولید این مجموعه مستند در ۱۷ قسمت خبر داد و گفت: زندگانی یک مادر شهید از هر شهرستان آذربایجان غربی، در این مستند معرفی می‌شود.

تا شهدا؛ نشست خبری مستند «پروانه‌های بهشتی»، امروز (یک‌شنبه) با حضور «یعقوب اکبریان» نویسنده و کارگردان این اثر برگزار شد.

کارگردان مستند «پروانه‌های بهشتی» در این نشست اظهار داشت: این مجموعه در ژانر «مستند» و در ۱۸ قسمت، با هدف معرفی تعدادی از مادران شهدای آذربایجان غربی به تهیه‌کنندگی کنگره ۱۲ هزار شهید استان، با معرفی ۱۷ مادر شهید در شهرستان‌های آذربایجان غربی تهیه می‌شود.

 

تولید مستند «پروانه‌های بهشتی» با محوریت زندگی مادر ۱۷ شهید

 

اکبریان افزود: یک قسمت هم با حضور این مادران شهدا در آستان مقدس امام رضا (ع) تصویربرداری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیش‌تولید این اثر چهار ماه طول کشیده است، گفت: تولید این اثر یکی از دغدغه‌های مهم من بوده و تا رسیدن کار به این مرحله، سه سال زحمت کشیده‌ام.

این کارگردان ادامه داد: قسمت اول مستند در یک ماه تولید شده و قسمت‌های دیگر نیز به‌تدریج در یک سال آینده تولید می‌شوند و تلاش می‌کنیم محبت مادران شهدا را در این اثر نمایش بدهیم.

وی با اشاره به این‌که از هر شهرستان یک مادر شهید برای مستند انتخاب شده است، گفت: در قسمت اول این مستند از خانم «سکینه سهرابی» مادر شهید «علی‌اصغر جودی نعمتی» یاد کرده‌ایم که زندگی خاص و عاشقانه‌ای داشته است، همچنین تلاش می‌کنیم تا نمایش «فولکلور» هر شهر را در قالب این مستند، به‌خوبی ارائه دهیم.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.