محل تدفین ۲ شهید گمنام در شهر پردیس مشخص شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران از جانمایی محل تدفین دو شهید گمنام در فاز ۱۱ شهر پردیس خبر داد.

تا شهدا؛ سردار علی اصغر محسن شیخی در گفت‌وگو با خبرنگاری در پردیس اظهار داشت: با اهتمام فرماندار، شهردار، شرکت عمران، منابع طبیعی، محیط زیست و حمایت سپاه شهرستان پیشنهاداتی برای جانمایی محل دفن دو شهید گمنام ارائه شده بود که با بازبینی و بررسی‌های بیشتر مکان مناسب و در شان و جایگاه شهدا در فاز 11 پردیس بازدید و جانمایی شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران بیان داشت: بیش از 4700 شهید گمنام در استان تهران تدفین شده که از این تعداد 4 هزار شهید در بهشت زهرا(س) و بیش از 700 شهید در شهرستان‌های استان تهران دفن شده‌اند. 

 

محل تدفین ۲ شهید گمنام در شهر پردیس مشخص شد

 

وی با اشاره به اولویت‌بندی تخصیص شهدای گمنام در استان تهران گفت: تاکنون بیش از 50 مورد درخواست تخصیص شهدای گمنام در استان تهران را داشته‌ایم و برابر شیوه نامه تخصیص شهدا و ملاحظاتی که باید صورت گیرد شهرهای جدید برای هویت بخشی در اولویت قرار دارند. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران خاطرنشان کرد: شهدای گمنام سرمایه‌های معنوی هستند و در هر مکانی که شهدای گمنام حضور دارند منشا خیر و برکت برای جامعه می‌شوند./تسنیم

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.