شهیدان رجایی و باهنر الگوی عملی برای دولتمردان هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم گفت: شهیدان رجایی و باهنر در ساده زیستی، خلق نیکو، تکریم ارباب رجوع و خدمت خالصانه به خلق، الگوی عملی برای دولتمردان و کارکنان دولت هستند.  

شهیدان رجایی و باهنر الگوی عملی برای دولتمردان هستندتا شهدا؛ حجت‌الاسلام حسن هنرمند ضمن دیدار چهره به چهره با ۲۸ نفر از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان قم، گفت: شهیدان رجایی و باهنر در ساده‌زیستی، خلق نیکو، تکریم ارباب رجوع و خدمت خالصانه به خلق، الگوی عملی برای دولتمردان و کارکنان دولت هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم افزود: این عشق و ایثار در خدمت به مردم و ساده‌زیستی بود که این شهدای والامقام را نزد مردم محبوب ساخت و با شهادت نامشان جاودانه شد.
وی عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا از فرصت خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران نهایت استفاده را کرده و در راستای رضایت جامعه ایثارگری گام‌های موثری برداریم.
در این دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه معاونان و مدیران با حضور در منطقه یک بنیاد استان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران دیدار کرد./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.