اساتید و معلمان بهترین مجریان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز اساتید و معلمان را بهترین مجریان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تصریح کرد: بدنه اجتماعی جامعه را باید به سمت فرهنگ ایثار و شهادت سوق دهیم.  

تا شهدا؛ سلیمان رستمیان صبح امروز ۱۷ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از رییس دانشگاه خوارزمی به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران گفت: زیربنای شکل گیری انقلاب اسلامی روحیه ایثار و شهادت است و همین روحیه تا به امروز انقلاب را پایدار نگه داشته است.
وی افزود: امروز وظیفه ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و منش شهدای گرانقدر است. فرهنگ ایثار و شهادت تنها در جنگ خلاصه نمی‌شود بلکه در عرصه‌های مختلف همچون علم نیز با ظهور و بروز خود سبب پیشرفت انقلاب اسلامی شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه اساتید و معلمان را بهترین مجریان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تصریح کرد: بدنه اجتماعی جامعه را باید به سمت فرهنگ ایثار و شهادت سوق دهیم، در این بین نقش دانشگاه‌ها و اساتید در این زمینه مؤثر است، نسل جوان و آینده کشور نیازمند آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.