امر به معروف و نهی از منکر، تداوم راه شهدا است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی است و هدف آن اصلاح امور جامعه بوده و امروز انجام این فریضه الهی به معنای ادامه دادن راه شهدا است.  

تا شهدا؛ رضا نجفی در نخستین نشست شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر بنیاد استان کردستان اظهار داشت: ایام ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای خودسازی، دوری از گناهان و ترویج معنویت در جامعه است و در این ماه رفتارهای پسندیده از جمله روزه داری، رعایت بسیاری از مسائل شرعی، ترویج اقامه نماز و همچنین کمک به همنوع به ویژه یاری رساندن به ایتام و فقرا در جامعه صورت می گیرد.
وی بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر در آموزه‌های دینی از جایگاه بلند و ویژه‌ای برخوردار است و اساس نبوت پیامبران الهی، بر امر به معروف و نهی از منکر استوار بوده است.
وی تصریح کرد: در وصیت نامه‌های شهدای معظم به کرات امر به معروف و نهی از منکر توصیه شده و وظیفه این است که ضمن درس گرفتن از آموزه‌های دینی و قرآن مجید در جامعه این امر را اجرا کنیم.
نجفی امر به معروف و نهی از منکر را از اهداف متعالی قیام عاشورا و رسالت والای حضرت سیدالشهدا (ع) دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و ارزشی است و هدف آن اصلاح امور جامعه بوده و امروز انجام این فریضه الهی به معنای ادامه دادن راه شهدا است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان در پایان از مدافعان سلامت که فداکارانه در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در حال خدمت به هموطنان هستند، تقدیر و تشکر کرد و افزود: ملت ما همواره به افتخارآفرینی‌های مدافعان میهن عزیز اسلامی مفتخر است و امروز نیز به ایثارها، از خودگذشتگی­ ها و جهاد مدافعان سلامت افتخار می‌کند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.