مادر شهیدان بنادکوکی درگذشت

مادر شهیدان «یدالله و محمد دهقان بنادکوکی» از استان یزد بر اثر کهولت سن درگشت.  

تا شهدا؛ حاجیه‌ خانم «حلیمه زارع بنادکوکی» مادر شهیدان والامقام «یدالله و محمد دهقان بنادکوکی» در سن ۸۶ سالگی بر اثر کهولت سن  به فرزندان شهیدش پیوست.

مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر این بانوی فداکار  امروز سه شنبه در روستای بنادکوک از توابه استان یزد برگزار و در جوار فرزندانش در گلزار شهدا به خاک سپرده شد.

شهید یداله بنادکوکی متولد ۲۰ آبان ۱۳۴۰ بود و در سن ۲۲ سالگی در جریان عملیات پدافندی در پایگاه زید به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

برادرش محمد نیز که متولد ۵ فروردین ۱۳۴۶ بود ۱۵ مرداد ۱۳۶۲ در جریان عملیات والفجر دو در پیرانشهر در سن ۱۶ سالگی به خیل شهیدان پیوست.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.