پدر شهید معظم ولی شهبازی به فرزند شهیدش پیوست.

پیام مدیرکل بنیادشهید هرمزگان در پی درگذشت پدرشهید ولی شهبازی  

تا شهدا؛ عطا ناوکی-مدیرکل بنیادشهید و امورایثارگران استان هرمزگان در پیامی درگذشت «غلام شهبازی» معروف به «علی شهبازی» پدرشهید معظم ولی شهبازی را تسلیت گفت و از درگاه ایزد منان علو درجات برای آن سفر کرده؛ شکیبایی و اجر جزیل برای بازماندگان طلب کرد.
خانواده محترم شهید گرانقدر ولی شهبازی
سلامٌ علیکم:
خبر درگذشت مرحوم « غلام شهبازی» یکی از نمونه های صبر و ایثار باعث شد خاطرمان آزرده و متأثر گردد. وی از آن دسته انسان های شریف و باایمانی بود که برای خشنودی و رضایت پروردگار، پاره تن خویش را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی اهدا نمود تا این گونه دین خود را به ولی زمان و این خاک مقدس بجا آورد.
ضمن صلوات و درود بی نهایت به روح شامخ این مسافر بزرگوار و عرض تسلیت محضر مردم شریف و شهید پرور هرمزگانی، به ویژه شهرستان حاجی آباد، جامعه شاهد و ایثارگر، فرزندان و سایر بستگان؛ از ایزد منان می‌خواهم صبری بزرگ، به بزرگی این اندوه به شما بازماندگان گرامی عنایت فرماید و ان‌شاءالله روح بلند آن مرحوم در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سالار و سرور شهیدان محشور و هم‌جوار گردد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.