تجاوزگران بر مردم بی‌تفاوت مسلط می‌شوند

شهید "منصور عباسی کیان" یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس در بخشی از وصیت‌نامه خود آورده است : جامعه‌ای که مردم آن بی‌تفاوت باشند و از حیثیت و شرف انسانیت خویش دفاع نکنند، تجاوزگران بر آن‌ها مسلط شده و بیچارگی را برای آنان به ارمغان خواهند آورد.  

تا شهدا؛ شهید منصور عباسی کیان در تاریخ ۱۸ آبان ماه سال ۱۳۳۲ در خانواده ای متدین چشم به جهان گشود.این شهید پس از تحصیل در شغل ریخته گری فعالیت می کرد و با عضویت بسیجی در جبهه های حق علیه باطل حضور یافت.شهید عباسی کیان در بخش دیگری از وصیت نامه خود آورده: چنین جامعه ای نمی تواند شرافتمندانه و سربلند زندگی کند و لباس ذلت، زیبنده چنین جامعه ای است.در ادامه این وصیت نامه آمده: نتیجه سستی و بی توجهی نسبت به این امر مهم گرفتاری ها و رنج های فراوانی را به دنبال دارد.کسی که از جهاد شانه خالی کرده و برای سالم ماندن، خویش را محفوظ نگه داشته، باید بداند این گریز، او را به درجات وحشتناکی از پستی و حقارت کشانده و زندگی ننکینی را به او هدیه خواهد ساخت.شهید عباسی کیان در بخش دیگری از وصیت نامه خود آورده که خداوندا! تو را به یگانگی ات سوگند، شهادت در راه اسلام را نصیبم کن،‌گناهانم را ببخش ودر صف شهدا قرارم بده.خدایا! اگر استقامت دین و انقلاب را در تکه تکه شدن ما بدانی، ما راضی هستیم؛ چرا که پیرو اباعبدالله الحسین (ع) هستیم.انسان بر سر دو راهی انتخاب قرار گرفته و یکی از دو راه را باید انتخاب کند؛ یا عزت، یا ذلت، یا حسین (ع) یا یزید،‌یا شهادت یا تسلیم، یا بهشت یا دوزخ.به هر حال پیکارگر مسلمان باید با تمام نیروی خویش به مبارزه با کفر و شرکت و استکبار بپردازد و با دشمن متجاوز بستیزد و در نبردی بی امان حسین وار حمله کند و راهی را بپیماید که به عزت و بهشت می انجامد.شهید عباسی کیان در ۱۸ فروردین ماه سال ۱۳۶۶ در آبادان به شهادت رسید و پیکر پاکش در گلزار شهدای امامزاده محمد (ع) منطقه حصارک کرج آرام گرفته است.استان البرز پنج هزار و ۲۵۰ شهید دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرده است.در استان البرز ۱۶۷ گلزار شهید وجود دارد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.