زندگی نامه و وصیت نامه شهید مهدی کازرونی
تا شهدا؛ مهدی کازرونی از دوران کودکی شوردینی خاصی داشت و علاقه اش به یادگیری قرآن واحکام در میان خانواده وخویشاوندان مشهود بود. جسارت و بی باکی مهدی او را در میان همسن و سالهایش متمایز می کرد به همین خاطر کودکی و نوجوانی اش با حوادث بسیار ی همراه بود.
روزهای انقلاب، با روزهای نوجوانی او هزمان شد و آنچه را که مهدی آموخته بود در این روزهای پرتلاطم به کار گرفت.
وقتی درخت انقلاب به پیروزی نشست مهدی هنوز از مرز 20سالگی عبور نکرده بود. اما تدبیرهای اوبه عنوان یکی از مسئولین سپاه کرمان بسیاری از توطئه های منافقین و اشرار منطقه کویری را خنثی کرد. در بیست و یک سالگی از مسئولین سپاه کردستان ( مهاباد ) بود. درایت او در فرماندهی باعث شد تا در شهرهایی که پای مهدی به آنجا می رسید صلح و آرامش برقرار شود. سرانجام در عملیات والفجر 4 در منطقه مریوان به شهادت رسید.
فرازی از وصیتنامه شهید
پیشبرد تمام کارهای یک سازمان یا یک گروه و یایک دسته و به هدف رسیدن آن درمرحله اول متضمن امر ولایت است.
رزمندگان با نیتی کامل و عزمی راسخ برای مقابله با دشمن متجاوز از راههای بسیار دور و با پشت سرگذاشتن مشکلات آمده اند ، مخصوصا برادران متاهل، خواسته اند که هم به وظیفه دینی خودشان عمل کنند و هم توشه ای برای آخرت کسب کنند، مسائل امنیتی چون اماناتی نزد شما عزیز هستند ، امانت را حفظ کنید.
هدفها یکی است، قدر همدیگر را بدانید، دوستی واخوت اسلامی را پیشه خود سازید.
ثبت دیدگاه