یادواره ۱۵۳ شهید و ۲ شهید گمنام بخش ضیاءآباد

دشمنان تلاش دارند که با اقدامات ضد فرهنگی جوانان را گمراه کنند و از این رو لازم است همه در مقابل این توطئه‌ها هوشیار باشند.  

تا شهدا؛ معاون هماهنگ کننده قرارگاه سپاه ثارالله تهران در یادواره ۱۵۳ شهید و ۲ شهید گمنام شهریادواره ۱۵۳ شهید و ۲ شهید گمنام بخش ضیاءآباد ضیاآباد در مسجد اعظم این شهر گفت: مردم در دوران دفاع مقدس تا پایان ایستادند و در هر زمان دیگری هم پای سرنوشت انقلاب ایستادگی می‌کنند.
سردار ذوالقدر افزود: با وجود این همه تحریم و سختی که همچنان ادامه دارد مردم به انقلاب و رهبری علاقه دارند و مسئولان باید قدردان این مردم باشند.
وی اضافه کرد: امنیت کشور مرهون شهیدان، جانبازان و آزادگان است و نباید اجازه دهیم یاد و نام شهدا و اهداف و آرمان‌های امام راحل در جامعه فراموش شود.
گلباران گلزار شهدای شهر ضیاءآباد هم از برنامه‌های دیگر این یادواره بود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.