ایثارگران حق بزرگی بر گردن نظام دارند

مدیرکل بنیاد همدان گفت: ایثارگران حق بزرگی بر گردن نظام دارند؛ وظیفه شرعی، اخلاقی و اداری ما این است که در نهایت تواضع پاسخگوی آنان باشیم.  

تا شهدا: ناصر عارف در نشست صیانت از حقوق شهروندی ضمن تأکید بر اهتمام جدی در اجرای کامل حقوق شهروندی و تقدیر از تلاش همکاران به خاطر تکریم خانواده‌ها و اجرای صحیح امر خطیر صیانت از حقوق شهروندی، گفت: ایثارگران حق بزرگی بر گردن نظام دارند؛ وظیفه شرعی، اخلاقی و اداری ما این است که در نهایت تواضع پاسخگوی آنان باشیم. 
وی بیان کرد: با توجه به ایجاد زمینه‌های ارتباطات غیر حضوری جامعه هدف از همکاران حوزه‌های ارتباطات، برنامه‌ریزی و خدمات الکترونیکی درخواست داریم تا با معرفی بیشتر سامانه‌های تلفنی و پیامکی ارتباطات غیر حضوری ایثارگران تسهیل شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.