برنامه‌های آتی خانه ایثارگران استان تهران اعلام شد

مدیر خانه ایثارگران استان تهران با اعلام برنامه های این تشکل مردمی، گفت: افرادی که در هشت سال دفاع مقدس در جبهه ها حضور داشتند، می‌توانند عضو خانه ایثارگران شوند.  

تا شهدا: اکبر حیدریان مدیر خانه ایثارگران استان تهران با اعلام برنامه های این تشکل مردمی، گفت: افرادی که  در هشت سال  دفاع مقدس در جبهه ها حضور داشتند می‌توانند  عضو خانه ایثارگران شوند.

مدیر خانه ایثارگران استان تهران، معرفی و شناساندن مظلومیت ایثارگران در هشت سال  دفاع مقدس در مجامع داخل و خارج از کشور را از اهداف راه اندازی این تشکل مردمی دانست و افزود: بسط و تعمیق  فرهنگ ایثارگری و تلاش برای  اعتلای روزافزون ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه  با تاکید برمنویات رهبر معظم انقلاب اسلامی  از دیگر اهداف  راه اندازی این تشکل مردم نهاد است.

وی گفت: این تشکل مردمی اقداماتی را برای بهبود وضع معیشتی،‌ درمانی و رفاهی وارتقاء و بصیرت افزایی  ایثارگران و خانوادهای آنان در دست انجام دارد.

حیدریان حضور و شرکت  در مجامع بین المللی و حقوقی را  برای احقاق حقوق جانبازان و ایثارگران هشت دفاع مقدس  از دیگر اقدامات این تشکل مردم نهاد دانست و افزود خانه ایثارگران استان تهران برای بهبود وضع ایثارگران به زودی در شهرستان ری استان تهران  نیز افتتاح می‌شود./فارس

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.