ایثارگران، پشتوانه‌ای محکم و مطمئن برای نظام و انقلاب هستند

مدیرکل بنیاد مازندران با اشاره به اینکه ایثارگران پشتوانه‌ای محکم و مطمئن برای حفظ ارزش‌ها محسوب می‌شوند، عنوان کرد: خانواده‌های مکرم شهدا و ایثارگران، وارثان و حافظان واقعی نظام و کشور بوده و مدیون جانفشانی آنان هستیم.

تا شهدا: هدایت مظلومی روز چهارشنبه هشتم خردادماه به اتفاق میرصادقی معاون بهداشت و درمان و رییس بنیاد قائمشهر با جانباز 70 درصد «عسگری آهنگری»، جانباز 50 درصد «علی فارابی» و جانباز «پرویز اولادپور» دیدار کرد.
مدیرکل بنیاد مازندران در این دیدارها، با بیان اینکه خون شهیدان، تضمین کننده استقلال، امنیت و اقتدار کشور است، گفت: اگر امروز در عرصه بالندگی و رشد و شکوفایی کشور به دستاوردهای مهمی دست یافتیم به برکت خون‌های پاک شهدا و فداکاری جانبازان و آزادگان عزیز است.
مظلومی با اشاره به اینکه ایثارگران پشتوانه‌ای محکم و مطمئن برای حفظ ارزش‌ها محسوب می شوند، عنوان کرد: خانواده‌های مکرم شهدا و ایثارگران، وارثان و حافظان واقعی نظام و کشور بوده و مدیون جانفشانی آنان هستیم.
مدیرکل بنیاد مازندران اظهار داشت: شهیدان والامقام با اهدای جان عزیز خویش، جلوه‌های زیبای روحیه مقاومت و پایداری را در کشور ما به تصویر درآوردند. 
وی تصریح کرد: امروز فرهنگ غنی ایثار و شهادت و روحیه جهادی ایثارگران عزیز در عرصه دوران دفاع مقدس، در جای جای صفحات تاریخ انقلاب اسلامی ایران می‌درخشد.
مظلومی با بیان اینکه قدردانی و تکریم از جامعه ایثارگری باید از روی دل، اخلاص و با عمل همراه باشد نه در گفتار، گفت: احترام و ارج نهادن به شجاعت، عزت و کرامت خانواده‌های مکرم شهدا، جانبازان و آزادگان و رفع مشکلات آنان از اساسی‌ترین وظائف همه دستگاه‌ها محسوب می‌شود.
مدیرکل بنیاد مازندران افزود: نگاه همدلانه، تقویت روحیه خدمتگزاری و تکریم از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به عنوان یک اصل مهم، باید سرلوحه کار مدیران قرار گیرد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.