ديدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان باعث افتخار است

مدیرکل بنیاد کهگیلویه و بویر احمد گفت: ديدار با خانواده شهدا و جانبازان باعث افتخار همه است و بايد در اين ديدارها از آنها درس گرفت. شهدا و ایثاگران گنجینه‌های معنوی کشور و خانواده‌های شهدا و ایثارگران کانون پروروش این گنجینه‌ها هستند.  

تا شهدا؛ سيد منصور موسوی در دیدار با تعدادی از خانواده شاهد و ايثارگر شهر ياسوج، گفت: شهدا و جانبازان با رشادت خود در موقعی كه ايران اسلامی به آنها احتياج داشت، ادای دين كردند و امروز ما وظيفه داريم تا تمام و كمال به آنان خدمت كنيم.
وی افزود: ارتباط و حلقه اتصال ما بين نسل ديروز كه در ميدان نبرد جنگيدند و نسل امروز كه در ميدان‌های ديگر محافظ منافع ايران اسلامی هستند، بايد به صورت قوی و پايدار برقرار شود.
مدیرکل بنیاد کهگیلویه و بویر احمد گفت: ديدار با خانواده شهدا و جانبازان باعث افتخار همه است و بايد در اين ديدارها از آنها درس گرفت. شهدا و ایثارگران گنجینه‌های معنوی کشور و خانواده‌های شهدا و ایثارگران کانون پرورش این گنجینه‌ها هستند.
وی در پايان گفت: در جامعه امروز فرزندان شهدا، جانبازان و آزادگان باید مروجان آرمان‌های شهدا در سطح جامعه به ویژه برای جوانان باشند، زیرا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با آرمان‌های شهدا پایدار است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.