یادواره شهدای معلم و دانش آموز در داورزن برگزار شد
تا شهدا؛ یادواره شهدای معلم و دانش آموز شهرستان داورزن همزمان با آغاز هفته معلم يكشنبه هشتم ارديبهشت در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش برگزار شد.
امام جمعه داورزن در اين مراسم ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا گفت: شهیدان و راه شهیدان به ما درس آزادگی، عزّت و ایستادگی در برابر استکبار و استبداد می دهد و اگر جانفشانی ها و از خود گذشتگی های این جوانمردان نبود، امروز ایران در بند و اسیر کشور های سلطه گر بود.
حجت الاسلام جواد عليزاده افزود: ايران اسلامی امروز نيز به جوان و نيروی جوانی نياز مبرمی دارد تا با استفاده از آن بتواند در مقابل هجمه های دشمنان ايستادگی كند.
اين مراسم به همت بنیاد شهيد و امور ايثارگران، بسیج دانش آموزی و آموزش و پرورش برگزار شد.
گفتنی است، شهرستان داورزن در 313 کیلومتری مشهد مقدس واقع شده و 134 شهید، 127 جانباز و 5 آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.
ثبت دیدگاه