اگر قطعه قطعه شوم دست از خدا و اسلام برنخواهم داشت

شهید سید مهدی یحیوی در فرازی از وصیتنامه خود می‌نویسد: اگر قطعه قطعه شوم و دوباره زنده شوم دست از خدا و اسلام و انبیاء و ائمه اطهار برنخواهم داشت.  

تا شهدا؛ شهید «سید مهدی یحیوی» در تاریخ ۱۲ فروردین ۱۳۴۱ در شهر کرج دیده به جهان گشود و در تاریخ ۲۳ فروردین ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی فکه (شرهانی) به آرزوی خود رسید.

 زندگینامه سردار شهید سید مهدی یحیوی:
سید مهدی از کودکی در دامان پر مهر مادر و توجهات پدر که همراه با آموزش‌‏های مذهبی بود، بزرگ شد. از همان سنین کودکی با جلسات مذهبی و مسجد انس گرفت. پس از اتمام دوره راهنمایی به هنرستان صنعتی کرج رفت. اما به علت ضعف‏‌هایی که در این دبیرستان بود راهی اصفهان شد و در یکی از هنرستان‏های صنعتی اصفهان مشغول به درس شد. بعد از دوره دوم هنرستان به علت برخی مشکلات مجددا به کرج برگشت.

بازگشت او مصادف بود با شروع انقلاب در ایران، این دوران با قبل فرق می‌کرد، چون دورانی نبود که فقط به درس فکر کند. او به همراه دوستانش هنرستان را سنگر مبارزه علیه رژیم کرد و به هر نحوی که بود با توزیع اعلامیه‏ های امام (ره)، پخش کتاب، عکس و نوار سخنرانی‌های حضرت امام (ره) ایجاد بی‌نظمی در شهر، رفتن به تظاهرات چه در تهران و چه در کرج، روزهای انقلاب را پشت سر گذاشتند.

پس از پیروزی انقلاب، با فرمان حضرت امام (ره) و تشکیل جهاد سازندگی مشغول به کار شد. در این زمان بود که دشمنان در غرب کشورمان با آهنگ خودمختاری «خلق کُرد» شورش کردند. او با عده‌ای از دوستان خود راهی کردستان شد و برای دفاع از اسلام و انقلاب مشغول به نبرد گردید. مدت ۴ ماه در کنار دوستانش با دشمنان جنگید و بعد به کرج برگشت و به عضویت سپاه پاسداران پاسداران درآمد.

با شروع جنگ تحمیلی، در آبان سال ۱۳۵۹ عازم جبهه جنگ شد و بعد از دو ماه نبرد در آبادان و خرمشهر به کرج بازگشت. او بارها دنبال فرصتی بود تا عازم جبهه‏‌ها شود. چون خودش بارها گفته بود که در خواب ائمه (ع) را دیده و به او گفته‌اند به جبهه بیا تا ما را زیارت کنی. در همین ایام بود که به عنوان محافظ و پاسدار بیت حضرت امام خمینی (ره) انتخاب شد. سپس جزو اولین نفرات راهی لبنان شد. بعد از ۴ ماه در لبنان و با تلاش‌‏های بی‌ وقفه خود در راه صدور انقلاب و نابودی کفر و آموزش رزمندگان لبنانی به ایران بازگشت و مجددا در شهر کرج مشغول فعالیت شد.

در اسفند ماه سال ۱۳۶۱ بعد از عملیات والفجر مقدماتی مجددا عازم جبهه جنگ شد. «سید مهدی» این بار تصمیم خود را گرفته بود. باید به معبودش و معشوقش می‌رسید و با این تصمیم عازم جبهه‏‌های جنگ شد. او قبل از حرکت وعده وصال یار را گرفته بود و وصیت‏نامه خود را نوشت و روی نوار ضبط کرد. حتی به  یکی از دوستانش گفته بود که چگونه و در کجا شهید می‏ شود.

بالاخره زمان موعود فرا رسید و با شروع عملیات والفجر (۱) آماده وصال شد و در همین عملیات در تاریخ ۲۳ فروردین ۱۳۶۲ به آرزوی خود رسید. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای امامزاده محمد (ع) کرج میعادگاه عاشقان شهدا و دلسوختان عشق الهی است.

شهید «سید مهدی یحیوی» در وصیتنامه زیبای خویش چنین نگاشته است:
بسم رب‏ الشهداء و الصدیقین اللهم جعلنی فی‏ زمره الشهداء

خدایا می‌دانم که مرگ و زندگی به دست قادر و توانای توست و هر چه را مصلحت تو باشد من خواهان همان هستم (رضاً برضاک) اما آرزوی من حقیر این است و از تو می‌خواهم که مرگ مرا از این دنیای فانی با شهادت در مسیرت به انجام برسانی.

آری اگر قطعه قطعه شوم و دوباره زنده شوم دست از خدا و اسلام و انبیاء و ائمه اطهار برنخواهم داشت. بگذار برای رضای خدا در خون خود بغلطم. خونی که مرا با هدفم تنها فاصله است. بگذار این هرچه زودتر صورت گیرد.

بگذار بدانند این دلبستگان به این دنیای فانی این سلاطین ظلم و جور این ظالمین و مغضوبین این شیاطین جانی و خیانت پیشگان پست، آری بدانند که ما شیعه علی (ع) و از تبار حسینیم و کربلاها به پا خواهیم کرد و این سخن را با ریختن خونمان و قطعه قطعه شدن بدنمان در روز عاشورای‌مان به اثبات خواهیم رساند (کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا) و شاهد من شهدای عصرمان است، شهدایی که برای رسیدن به لقاءالله ثانیه شماری می‏‌کردند و همیشه برای این تحول بزرگ و آزادی از این زندان و این عروج والای معنوی آماده بودند.

و از شما ای مادر و خواهر و برادر تقاضا می‏‌کنم برا اسلام و قرآن و ولایت اهمیت و ارزش قائل شوید و بیش از هر چیز به فکر آن‌ها باشید. مبادا روح شهدا را بیازارید که خشم خدا شامل‌تان می‏‌شود. با دوستان خدا دوست و با دشمنانش دشمن باشید. خود جدا کننده صفت حق و باطل باشید، نه انسان‏های بی‌تفاوت.

والسلام علیکم و رحمه‏ الله و برکاته

سید مهدی یحیوی

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.