پیرو دستورات ولایت فقیه باشید
تا شهدا؛ شهید مجید صلواتیان در تاریخ 15 فروردین 44 در شهر همدان چشم به جهان گشود. وی دانشجوی رشته مهندسی عمران بود و از طرف بسیج به جبهه اعزام و به عنوان رزمنده به ایفای مسؤولیت پرداخت. شهید مجید صلواتیان در تاریخ 20 شهریور 65 در شهر خرمشهر جزیره مجنون به دست دشمن بعثی به فیض شهادت نائل آمد. اکنون پیکر پاکش در گلزار شهدای همدان آرام گرفته است.
آنچه میخوانیم وصیتنامه شهید مجید صلواتیان است:
«بسم الله الرحمن الرحیم»
«و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون: هرگز گمان مبرید کسانی که در راه خدا کشته شدند مردهاند، بلکه آنها زنده ابدی هستند و نزد پروردگار خویش روزی میخورند».
با عرض سلام بر ارواح مطهر شهدای اسلام و اظهار عجز و ندامت بر بارگاه خداوند، چند کلامی را از جهت ادای وظیفه مینویسم.
از تمام دوستان و آشنایان همگی طلب حلالیت دارم و از همه امت مسلمان میخواهم پیرو دستورات ولایت فقیه باشید. از پدر و مادر عزیزم میخواهم از من راضی باشند. از برادران و خواهران خوبم میخواهم هرکدام حقی بر گردن من دارند مرا حلال کنند. در خاتمه از همه خداحافظی میکنم و امیدوارم موفق و سرافراز باشید.
ثبت دیدگاه