برگزاری اولین یادواره شهدای مدافع حرم فریمان

اولین یادواره پنج شهید مدافع حرم شهرستان فریمان با حضور پرشور مردم و مسوولان در مسجد امام حسن عسگری(ع) این شهر برگزار شد.  

تا شهدا؛ کارشناس مسایل سیاسی سپاه امام رضا(ع) گفت: مهم ترین دستاورد انقلاببرگزاری اولین یادواره شهدای مدافع حرم فریمان اسلامی، استقرار نظام ولایی است؛ چرا که فلسفه وجود دین این است که حاکمیت طاغوت برود و حاکمیت الله، حاکم شود.

رجبعلی بازیاد گفت: استکبار جهانی تاکنون انواع دشمنی‌ و کینه توزی ها علیه انقلاب اسلامی را انجام داده اما انقلاب همچنان سرزنده است و با وجود فراز و نشیب‌ها با قدرت به پیش می رود.

بازیاد با بیان اینکه عصبانی شدن استکبار به دلیل زنده بودن، اثرگذاری و کارآمدی انقلاب است، افزود: آمریکایی‌ها امروز اعتراف می کنند که انقلاب اسلامی، مرگ تدریجی ما را رقم زده است.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب، گفت: دشمن جبهه‌ای وسیع با توانایی تبلیغاتی و رسانه‌ای بالا برای برهم زدن ماندگاری انقلاب تهیه کرده؛ لذا دشمنان درصدد نابودی انقلاب، تحریف و مهار آن هستند و در این زمینه مرحله به مرحله کار می کنند.

وی گفت: دشمن به این جمع‌بندی رسیده که انقلاب اسلامی را فقط انقلابیون می‌توانند نابود کنند و تنها راه نابودی آن استحاله درونی است؛ بنابراین نفوذ فکری و جریانی و تغییر ذائقه فرهنگی مردم و ذائقه سیاسی مسوولان را دنبال می‌کند.

وی گفت: ما نیز باید جبهه‌ ای منسجم با محوریت ولایت برای پیش‌ برندگی انقلاب داشته باشیم و ماندگاری انقلاب را به عنوان یک هدف درنظر بگیریم.

وی ماندگاری انقلاب را بر چند اصل اسلام و ماهیت دینی، ولایت و رهبری، بسیج مردمی و روحیه استکبارستیزی وابسته دانست.

امام جمعه شهرستان فریمان هم در ابتدای مراسم با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در دیگر کشورها گفت: خدا را شاکریم که امروز کشورهایی چون عراق ، یمن ، سوریه ،افغانستان و... فهمیده اند که می شود روی پای خود ایستاد و به استکبار توجهی نداشت.

حجت الاسلام محمدحسین ایزدی یزدان آباد گفت:دشمنان ما به دنبال گرفتن ابهت و اقتدار نظام هستند و لذا امروز هم همچون گذشته با تبعیت مردم  از ولایت فقیه و راه شهدا این آرزوی آنان نیز به گور خواهد رفت.

در این مراسم از خانواده شهيدان سيدحميد سجادي، هادي علوي، محمد حسيني لوشاب، سيدمرتضي عطايي و سيدمحسن حسيني تجلیل به عمل آمد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.