بنیاد شهید درخصوص پرداخت بیمه تکمیلی جانبازان اقدام کند

نماینده مردم قم در مجلس در تذکری در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس گفت که بنیاد شهید در خصوص پرداخت بیمه تکمیلی جانبازان اقدام کند.

تا شهدا؛ در جلسه علنی امروز مجلس برخی نمایندگان از جمله مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس درباره بیمه تکمیلی و درمان جانبازان و ایثارگران و بودجه سال 98 به مسولان اجرایی تذکر دادند. 
** بیمه جانبازان و ایثارگران به بنیاد شهید بازگردانده شود
سلام امینی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رییس جمهوری گفت: با توجه به نارضایتی جانبازان و ایثارگران از نظر وضعیت بیمه تکمیلی به ویژه در حوزه جانبازان و ایثارگران شاغل و بازنشسته که از چند ماه پیش مشکلاتی برای این افراد به وجود آمده، انتظار می‌ رود امور این افراد مجدداً به بنیاد شهید بازگردانده شود.
وی ادامه داد: این افراد قبلاً تحت پوشش بنیاد بودند اما اخیراً به ادارات خود عودت داده شدند و این ادارات مشکلاتی را از این بابت به وجود آورده‌اند زیرا اولاً الزامی به ارائه خدمات ندارند و ثانیاً با مشکلات این عزیزان آشنایی ندارند.
امینی در ادامه در تذکری دیگری به رییس جمهوری گفت: با توجه به گرانی بازار، درآمد پایین، کاهش ارزش پول و فقدان بضاعت مالی انتظار می‌ رود در آستانه شب عید تمهیداتی اندیشیده شود تا مردم بتوانند عید سال نو را به خوبی سپری کنند.

** بیمه ایثارگران به دستگاه های بی ربط داده شده است 
حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در تذکری درباره سرگردانی و مشکلات اساسی ایثارگران و بیمه‌های آنان گفت: کار بیمه ایثارگران به دستگاه‌های بی‌ربط داده شده که ناهماهنگی‌هایی را در اجرای آن ایجاد کرده است.
وی در ادامه درباره بودجه سال 98 گفت: بحث نظام رتبه‌بندی معلمان در بودجه اعلام نشده، همچنین ماده (29) و (30) برنامه ششم درباره همسان‌سازی حقوق‌ها در لایحه بودجه تبیین نشده است.
نماینده مردم همدان افزود: افزایش 20 درصدی حقوق در بودجه 98 با ابهام روبرو است و مشخص نیست این 20 درصد برای حقوق‌های 20 میلیون تومانی و حقوق‌های یک میلیون تومانی به چه میزان تفاوت دارد. بودجه باید یک پنجم برنامه باشد اما بودجه 98 کمترین شباهت را با برنامه ششم دارد.
وی افزود: امیدواریم مجلس بتواند این ایرادات را برطرف کرده و به بازنشستگان کشوری و لشکری و جهادگران بازنشسته در بودجه 98 توجه بیشتری کند.

** وضعیت بیمه و درمان جانبازان ناگوار است 
ذبیح الله نیک فر نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در تذکری به دولت گفت: وضعیت بیمه و درمان جانبازان و خانواده آنها بسیار ناگوار است تا حدی که آنها قادر به تهیه داروهای خود نیستند.
نیک فر در تذکر به وزرای کشور و نفت ادامه داد: یک شرکت غیربومی اقدام به احداث و عرضه سوخت تک نازل کرده و نگرانی هایی را بین مردم ایجاد کرده است، ضمن اینکه صنف جایگاه داران عرضه سوخت، سرمایه گذاری های خود را در خطر می بینند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در تذکر به وزرای جهاد کشاورزی و نیرو بیان کرد: تفاهم نامه با استانداران و سازمان برنامه و بودجه درخصوص لایروبی آب بندان ها و اصلاح و بازسازی نهرها و کانال انتقال آب زراعی به سردهانه ها چه زمانی باید اجرایی شود، تاکنون اقدامی نشده است. آیا باید منتظر بحران باشیم تا اقدامی انجام شود؟
علی‌اصغر یوسف‌نژاد در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی متن تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به مسؤولان اجرایی کشور را به این شرح قرائت کرد:
علی ابراهیمی نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی به وزیر جهادکشاورزی درباره نقش شرکت پشتیبانی دام در تامین نهاده‌های ذرت و سویا برای مرغداران، تذکر داد.
جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت به وزیر بهداشت درباره پرداخت بدهی بیمارستان‌ها و داروخانه‌های خصوصی که چندین ماه به تاخیر افتاده و به وزیر تعاون درباره بدهی موسسات خصوصی تذکر داد.
اکبری نماینده مردم شیراز به وزیران جهادکشاورزی و اقتصاد درباره این که چرا بر واردات، ترخیص و توزیع نهاده‌های تولید، نظارت مسؤولانه نمی‌شود؟ تذکر داد. 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.