برگزاری یادواره ۱۳۷ شهید والامقام کارمند استان در یاسوج

استاندار در این آئین معنوی با بیان اینکه داشتن روحیه و حفظ ارزش‌های انقلابی باید در رفتار و گفتار کارمندان و کارگزاران دولت باشد برگزاری یادواره ۱۳۷ شهید والامقام کارمند استان در یاسوجگفت: مدیران،کارگزاران، مسئولان، کارمندان و مجموعه‌ای که در دستگاه دولتی و اداری فعالیت می‌کنندباید شهدا را الگوی خود قرار دهند.  

تا شهدا؛ علی محمد احمدی درس تعهد به انقلاب، حفظ بالندگی و استقلال را از جمله دستاورد‌های برگزاری این یادواره‌ها دانست و افزود:کارآمد سازی نظام اداری در کشور از طریق ترویج تفکر بسیجی میسر می‌شود و باید برای تحقق منویات رهبری تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه آنچه که امروز ضامن بقا و عزت دستگاه‌های اجرایی استان و کشور می‌شود این است که همه مسئولان، مدیران، کارمندان و کارگران در راستای خط امام، رهبری و ارزش‌های انقلاب اسلامی گام بردارند ادامه داد: این امر نیازمند آن است که کارمندان خود را به معنویت آراسته و روحیه و منش بسیجی را در انجام کار‌ها اعمال کنند.
فرمانده سپاه فتح استان هم در این آیین ایثار از وقت و انجام کار شبانه روزی را از جمله وظایف یک کارمند عنوان کرد و گفت:برای توسعه و موفقیت بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف اقتصادی، عمرانی، علمی و فرهنگی باید فرهنگ بسیجی، ایثار، شهادت و عاشورایی در جامعه حاکم باشد.
سرهنگ خرم دل افزود:تفکر بسیجی بهترین راه حل برای رفع مشکلات مردم و کشور بوده و در حقیقت این تفکر بسیجی است که کشور و نظام ما را از گزند‌ها حفظ کرده است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.