مسوولان مهابادی با خانواده شهدای دوران دفاع مقدس دیدار کردند

مسوولان دستگاه های اجرایی مهاباد در نخستین روز از هفته دفاع مقدس با خانواده شهید خضر عمری دیدار و از آنان دلجویی کردند.

تا شهدا؛ امام جمعه مهاباد در این دیدار که فرماندار این شهرستان و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی نیز حضور داشتند، گفت: شهدا چشم و چراغ ملت و سند افتخار مملکت به شمار می روند.
ماموستا ملاقادر سهرابی با تاکید بر اینکه خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا وظیفه مسوولان است، افزود: آرامش و امنیتی که امروزه در کشور وجود دارد به پاس خون شهیدان است.
فرماندار مهاباد نیز در این دیدار بیان کرد: دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توطئه های زیادی علیه انقلاب طرح ریزی کردند اما به دلیل وجود روحیه ایثار و شهادت در جامعه به هیچ یک از اهداف شوم خود نرسیدند.
ایرج شجاعی خطاب به همسر شهید 'عمر خضری' گفت: نقش فرزندان شما در تامین امنیت و آرامش کشور بی بدیل است.
به گزارش ایرنا، شهید خضر عمری سال 1360 در درگیری با گروهک های منحله در مهاباد به شهادت رسید.
همزمان با هفته دفاع مقدس امسال، بیش از 42 عنوان برنامه محوری به مناسبت هفته دفاع مقدس در شهرستان مهاباد برگزار می شود.
یادواره شهدا، سرکشی از خانواده های شهدای دفاع مقدس، دیدار نیروهای نظامی و انتظامی با امام جمعه، به صدا درآمدن زنگ مدرسه و برگزاری برنامه های ورزشی از برنامه های شاخص این هفته است.
مهاباد با 237 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و 765 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است./ایرنا

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.