بازداشت ۴ فلسطینی در کرانه باختری

نظامیان صهیونیست دیشب با حمله به کرانه باختری، چهار نفر از فلسطینیان را بازداشت کردند.

به گزارش تا شهدا؛ نظامیان رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب برای بازداشت فلسطینیان تحت تعقیب، به برخی از مناطق کرانه باختری حمله کردند.

منابع خبری فلسطین می‌گویند که در یورش دیشب نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری، چهار نفر از فلسطینیان دستگیر شده‌اند.

در همین حال، کمیته مقاومت فلسطین امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اگر تحریم‌ها برداشته نشود و محاصره ملت فلسطین و بازداشت بی‌مورد آنها به پایان نرسد، صبر ما هم به سر خواهد آمد.

موج جدید بازداشت‌های رژیم صهیونیستی درحالی صورت می‌گیرد که تظاهرات «بازگشت» که از ۳۰ ماه مارس گذشته آغاز شده و طی آن هزاران فلسطینی شهید، زخمی و دستگیر شده‌اند، همچنان ادامه دارد.

تظاهرات بازگشت پایان هر هفته از ۳۰ مارس در مناطق مختلف فلسطین صورت می‌گیرد و در هر بار تظاهرات، تعداد زیادی از فلسطینیان بازداشت می‌شوند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.