لحظات نفس‌گیر یک عملیات

نیروها داخل نخلستان‌ها مستقر شده بودند که عراقی‌ها گلوله منور شلیک کردند، نگرانی، نیروها را فرا گرفت.

تا شهدا؛ شب عملیات والفجر۸ بود و نیروهای ایرانی روبه‌روی اسکله چهار چراغ مابین نهر عرایض ایران و کارون داخل نخلستان‌ها مستقر شده بودند. نیروها به آرامی در حال حرکت بودند که به یک باره عراقی‌ها منور زدند.با شلیک منور، نگرانی بین نیروها را به خاطر این که گمان می‌کردند عراقی‌ها از حضورشان در منطقه با خبر شده‌اند، فرا گرفت و در این میان انگشت یکی از نیروهای ایرانی غواص روی ماشه تفنگ رفته و گلوله تخم‌مرغی داخل آب شلیک کرده بود اما امداد غیبی خداوند که در آن زمان خارج از تصورات ما بود اجازه نداد تا دشمن به حضور ما در منطقه پی ببرد.

یکی از نیروهای دسته در آن هنگام گفت: در همان لحظه که گلوله شلیک شد از کنار سنگرهای عراقی دو مرغ دریایی پرواز کردند و این موضوع موجب شده بود تا عراقی‌ها متوجه شلیک گوله ایرانی‌ها نشوند.

راوی: سردار محمدتقی اوصانلو

/مشرق نیوز

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.