پخش مستند امام و فلسطین از شبکه یک

مستند «امام و فلسطین» مروری تاریخی بر مسئله فلسطین و قدس شریف در اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی (ره) از آغاز نهضت در سال 42 به بعد، امروز به روی آنتن می‌رود.

به گزارش تا شهدا؛ مستند «امام و فلسطین» امروز (یکشنبه 13 خرداد ماه) از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

این مستند مروری تاریخی بر مسئله فلسطین و قدس شریف در اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی (ره) از آغاز نهضت در سال 42 به بعد است.

روشن‌گری‌های حضرت امام به همراه دلایل و قرائن موجود از عملکرد رژیم صهیونیستی موجب شد که مسئله فلسطین از یک موضوع عربی به جریانی جهانی بر 2 پایه حمایت از مظلوم و مبارزه با استکبار و استعمار تبدیل شود. به نحوی که سازمان ملل طی قطعنامه‌ای این مبارزات را حق مسلم مردم فلسطین دانست. امروزه تمامی جریان‌های فلسطینی تحت تاثیر مستقیم افکار حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی قرار گرفته‌اند و تنها راه پیروزی را در نابودی کامل اسرائیل می‌دانند.

طبق این گزارش، مستند «امام و فلسطین» به تهیه کنندگی سهراب فاضلیان کاری از گروه سیاسی شبکه یک سیما است که امروز (13 خرداد) ساعت 16:15 به مدت 25 دقیقه پخش می‌شود./دفاع پرس

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.