برگزاری مراسم وداع با شهید گمنام در شهرستان سلماس

شب وداع با شهید گمنام، شب گذشته با حضور مسئولین و آحاد مردم شهرستان در مسجد فاطمه الزهرا (س ) سلماس برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ شب وداع با شهید گمنام شب گذشته با حضور مسئولین و آحاد مردم شهرستان در مسجد فاطمه الزهرا (س) سلماس برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین سید موسوی امام جمعه شهرستان سلماس با اشاره به رشادت ها و از خودگذشتی شهیدان گفت: شهیدان در بحبوحه جنگ به تکلیف خود ادا کردند و در راه ادای دین از گرانبهاترین دارایی خود یعنی جانشان گذشتند تا امروز ما در امنیت و آرامش زندگی کنیم. وظیفه همه مردم تجلیل و ارج نهادن به خانواده معظم شهدا و بودن در مسیر این شهدا است.

این مراسم با مداحی مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و عزاداری مردم پایان یافت.

گفتنی است پیکر مطهر این شهید گمنام ساعت 10 صبح روز دوشنبه از میدان توحید سلماس به طرف حوزه علمیه امام علی (ع) تشییع و خاکسپاری خواهد شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.