وداع با پیکرهای شهدای گمنام دفاع مقدس در ارومیه

مراسم وداع با پیکرهای شهدای گمنام دوران دفاع مقدس شب گذشته در مساجد چهارده معصوم علیهم السلام و جنرال ارومیه برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ مراسم وداع با شهدای گمنام شب گذشته (پنجشنبه) در مساجد 14 معصوم (ع) ارومیه و جنرال برگزار شد.

در مسجد چهارده معصوم، قرائت دعای کمیل در جوار پیکرهای این شهدا انجام گرفت و حاج «حسین فرازی» مداح اهل بیت (ع) و از یادگاران دوران دفاع مقدس به ذکر مصایب اهل بیت (ع) پرداخت.

در مراسم مسجد جنرال نیز حجت الاسلام و المسلمین سلامتی از رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان و شهداء در دوران پرافتخار دفاع مقدس گفت و شهدای عزیز به خصوص شهدای گمنام را بهترین وسیله برای رسیدن به معنویت و قرب الهی دانست و وظیفه آحاد مردم را تجلیل از این شهیدان و ادامه راه آنان دانست.

در این مراسم، زیارت عاشورا قرائت شد و «اکبر حسنی» از مداحان اهل بیت به ذکر مصایب اهل بیت و نوحه خوانی پرداخت.

گفتنی است؛ این مراسم‌ها در شب وفات حضرت ام البنین (س) برگزار شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.