تجلیل از مقام شهدای کرمانی عملیات کربلای ۴ و کربلای ۵ با حضور حاج قاسم سلیمانی

شهدای والامقام عملیات‌های «کربلای ۴» و «کربلای ۵» طی مراسمی که به همت سپاه هفتم صاحب الزمان (عج) با حضور جمعی از فرهاندهان نیرو‌های نظامی و انتظامی، مردم و پرسنل سپاه در مسجد طالبی کرمان برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفتند.

تا شهدا؛ رویداد‌های مهم دفاع مقدس استان کرمان در ۲۶ دی‌ماه سال ۱۳۶۰ و ۱۳۶۹ را که در تاریخ دفاع مقدس این استان ثبت شده است، مرور می‌کنید:

تشییع پیکر پاک ۲ شهید والامقام در کرمان

۲۶ دی‌ماه ۱۳۶۰

پیکر پاک ۲ تن از سربازان فداکار اسلام شهیدان «مجید اسدی» و «احمد دولتی» که در جبهه‌های نبرد حق و باطل و در مصاف با صدامیان کافر به‌درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند، پیش از ظهر امروز از مقابل مسجد «جانبازان اسلام» تا مسجد جامع کرمان تشییع شد.

تجلیل از مقام شهدای کرمانی عملیات «کربلای ۴» و «کربلای ۵»

۲۶ دی ماه ۱۳۶۹

شهدای والامقام عملیات‌های «کربلای ۴» و «کربلای ۵» طی مراسمی که به همت سپاه هفتم صاحب الزمان (عج) با حضور جمعی از فرهاندهان نیرو‌های نظامی و انتظامی، مردم و پرسنل سپاه در مسجد طالبی کرمان برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفتند.

حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه هفتم صاحب الزمان (عج)، طی سخنانی در این مراسم، با اشاره به امکانات نظامی که آمریکا و هم‌پیمانانش برای مواجه با صدام در منطقه خلیج فارس جمع‌آوری کرده‌اند، اظهار داشت: گردآوری چنین نیروی عظیمی، خود دلیل روشنی بر عظمت بسیجیان و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی است که طی هشت سال دفاع مقدس بدون داشتن امکانات پیشرفته نظامی توانسته‌اند در مقابل ارتش صدام بایستند و امروز دشمن خود اعتراف دارد که بسیجیان ایران، هشت سال تمام ما را کلافه کردند.

وی ضمن برشمردن خصوصیات والای روحی و عرفانی شهدای جنگ تحمیلی به‌ویژه شهدای عملیات «کربلای ۴» و «کربلای ۵» خاطرنشان کرد: بی‌شک برای همه ما روشن است که افتخار و عظمتی که امروز جمهوری اسلامی در جهان کسب کرده از پرتو خون شهیدان حاصل شده است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.