پیکر شهید جان‌محمد فتاحی در گلستان شهدا اصفهان به خاک سپرده شد

جانباز ۷۰ درصد جان‌محمد فتاحی پس از تحمل سال‌ها رنج جانبازی به یارانش شهیدش پیوست و امروز در گلستان شهدا اصفهان به خاک سپرده شد.

به گزارش تا شهدا؛ پیکر جانباز 70 درصد شهید جان‌محمد فتاحی امروز از ساعت 15 از مسجد صاحب الزمان (عج) سپاهان‌شهر تا گلستان شهدا اصفهان تشییع و  پس از وداع با خانواده و مردم به خاک سپرده شد.

«جان‌محمد فتاحی» جانباز 70 درصد استان اصفهان در دوران دفاع مقدس بود که پس از تحمل سال‌ها رنج جانبازی دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.

شهید جان‌محمد فتاحی ساکن اصفهان بود که در سال 1327 در مسجد سلیمان به دنیا آمد. از این جانباز یک فرزند دختر و 3 پسر به یادگار مانده است.

شهید جان‌محمد فتاحی بر اثر اصابت گلوله در پایگاه نفتی مسجد سلیمان مصدوم و جانباز شده بود و امروز پس از تحمل سال‌ها رنج جانبازی در آرامگاه ابدی خود به خاک سپرده شد.

مراسم خاکسپاری شهید جان‌محمد فتاحی با حضور گسترده مردم و خانواده‌های شهدا از مسحد صاحب‌الزمان(عج) سپاهان شهر تا گلستان شهدا برگزار شد.

در این مراسم حضور کودکان و سالخوردگان نیز بسیار چشمگیر بود. مردم با نثار گل و قرائت قرآن شهید فتاحی را به خانه‌ ابدی‌اش بدرقه کردند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.