دیدار کارکنان سپاه شهرستان بهار با خانواده شهید سید‌میلاد مصطفوی

جمعی از کارکنان سپاه ناحیه شهرستان «بهار»، امروز (یک‌شنبه) با حضور در منزل شهید «سید‌میلاد مصطفوی» با خانواده این شهید سرافراز دیدار کردند.

به گزارش تا شهدا؛ فرمانده و جمعی از کارکنان سپاه ناحیه «بهار» همدان، صبح امروز (یک‌شنبه) با خانواده شهید مدافع حرم «سید‌میلاد مصطفوی» دیدار کردند.

سرهنگ پاسدار «سید‌جواد حسینی» فرمانده سپاه ناحیه بهار در این دیدار، با گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به فداکاری و ایثار شهدا اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شهید مدافع حرم «سید‌میلاد مصطفوی» روحیه اخلاص بود که در این شهید گران‌قدر دیده می‌شد.

پدر این شهید سرافراز نیز در این دیدار، با اشاره به فعالیت‌های چشم‌گیر سید‌میلاد، بیان داشت: فرزندم در تمام عرصه‌ها تلاش می‌کرد که ورزش و خادمی شهدا در راهیان نور در طول 10 سال، از جمله این فعالیت‌ها بود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.