زیر دید بعثی‌ها جاده می‌زد

او چندین مرتبه عاشقانه در گروه مهندسی رزمی (جهاد سازندگی) به جبهه رفت. موحدیان عطار، جاده آسفالته سوسنگرد را با این‌که در دید دشمن بعثی قرار داشت، احداث نمود.

تا شهدا؛ شهید محمدرضا موحدیان عطار در سال ۱۳۲۹ش در شهر اصفهان چشم به جهان هستی گشود.

او دوران کودکی خود را تا پایان تحصیلاتش در اصفهان سپری کرد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی «زمین‌شناسی» از دانشگاه اصفهان گشت و در وزارت صنایع مشغول به خدمت شد.

محمدرضا پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به جمع جهادگران نهاد مقدس جهاد سازندگی پیوست و سخت‌ترین کارها را پذیرفت. وی با حضور در منطقه «سمیرم» که یکی از مناطق محروم اصفهان به‌شمار می‌رفت، فعالیت چشم‌گیر خود را آغاز نمود.

شروع جنگ تحمیلی، برگ زرین دیگری از رشادت‌های موحدیان عطار را ورق زد. او چندین مرتبه عاشقانه در گروه مهندسی رزمی (جهاد سازندگی) به جبهه رفت. موحدیان عطار، جاده آسفالته سوسنگرد را با این‌که در دید دشمن بعثی قرار داشت، احداث نمود.

عشق محمدرضا به قرآن و تفسیر آن و عمل به دستورات اسلام، شهره خاص و عام بود. سرانجام فرمانده دلیر مهندسی رزمی جهاد سازندگی اصفهان آن اسطوره شجاعت و ایثار، محمدرضا موحدیان عطار در تاریخ بیست و هشتم آبان‌ماه ‌سال ۱۳۶۰ هجری شمسی در منطقه «کرخه نور» طی عملیات طریق‌القدس، مورد اصابت ترکش گلوله توپ قرار گرفت و به فیض عظمای شهادت نائل گشت.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.