برگزاری یادواره شهدای ارتش در شهرستان‌ها

مدیرکل بنیاد شهید لرستان گفت: شهدای ما قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گزارش تا شهدا؛ "مراد روشنی" در مراسم یادواره شهدای ارتش کوهدشت، اظهار کرد: در حوزه ایثار و شهادت باید کمر بسته ترویج فرهنگ ایثار شهادت و رشادت باشیم.
وی شهدا را قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در جغرافیای جهان دانست و عنوان کرد: شهدا انسان‌های فداکاری بودند که با غیرت دینی و طی کردن مراتب معرفت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دینی، ظرفیت درونی را در خود به وجود آوردند تا به مقام شهادت رسیدند.

«روشنی» با بیان این‌که هر شهید یک گُل گلچین شده و انتخاب شده خاطرنشان کرد: نقش ارتش در اداره دفاع مقدس بی‌نظیر بود، این در حالیست که نقاط عزت ما یادواره شهدا بیان می‌شود، زیرا شهدا هستی خود را دادند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به این‌که سرمایه‌ای بالاتر از شهید نیست، شهادت را آرزوی اهل‌بیت و انبیا برشمرد و افزود: خانواده‌های شهدای ما پس‌ از گذشت ده‌ها سال از شهادت فرزندان‌شان با عشق به شهید زندگی می‌کنند.

وی شهدا را محور وحدت دانست و با بیان این‌که شهدا متعلق به هیچ جناحی نیستند، افزود: شهدا سرمایه‌های عظیم الهی و متعلق به اصل اسلام هستند.

روشنی با تاکید بر برگزاری یادواره شهدای ارتش در تمام شهرستان‌های لرستان افزود: سال گذشته یادواره شهدای شهرستان‌های شرق استان لرستان با حضور امیر پوردستان برگزار شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.