برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید امیری

مراسم تشییع پیکر شهید شعبانعلی امیری با حضور معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی سپاه در ستاد این نیرو برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم «شعبانعلی امیری» صبح امروز جمعه (پنجم آبان) در بیت الزهرای نیروی دریایی سپاه پاسداران برگزار شد.

در این مراسم سردار علی‌اکبر خراتیان معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی سپاه و خانواده های شهدا ایثارگران و جانبازان و همچنین همرزمان شهید حضور داشتند.

سردار علی اکبر خراتیان معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی سپاه در این مراسم ضمن اشاره به مقام شامخ شهدا بویژه شهید امیری اظهارداشت: این شهید بزرگوار، شهید راه حق بود که به ندای ولی خود لبیک گفت و از رهبرش اطلاعت کرد.

وی با بیان اینکه شهدا زنده اند و در نزد خدا روزی می خورند، گفت: شهید امیری زنده است و حرکات ما را می بیند و ما باید به گونه ای عمل کنیم که  دنباله رو و ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.

سردار خراتیان با تاکید بر اینکه شهید مصداق آیه «ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم» است، افزود: شهدا خدا را یاری کردند و حق تعالی نیز به آنان وعده رستگاری می دهد، از خدا می خواهیم تا مرگ ما را در جبهه دفاع از آل الله و حق قرار دهد.

شهید شعبانعلی امیری متولد سال 1342 و از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس بود که در سال 94 به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) عازم سوریه شد. 

وی مسئول ارائه آموزش‌های تخصصی به رزمندگان اسلام در سوریه بود که سرانجام پس از سال‌ها مجاهدت در حالی که به تازگی از سفر حج تمتع بازگشته بود، همزمان با ایام شهادت حضرت رقیه (س) در دیرالزور سوریه با اصابت ترکش به ناحیه سر، به شهادت رسید.
پیکر این شهید تا ساعتی دیگر در قطعه 50 بهشت زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد./دفاع پرس

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.