یادی از جوانترین تخریب چیِ سراب

احمد لعلی سرابی کم سن و سال ترین شهید سراب در گردان تخریب بود که در سال ۶۶ در سن ۱۴ سالگی در سردشت به شهادت رسید.

تا شهدا؛ یادی می کنیم از جوانترین تخریب چی شهرستان سراب شهید بزرگوار احمد لعلی سرابی. در این راستا عکسی از شهید و محل شهادت وی را منتشر می کنیم. اژدر یحیوی آذر یکی از همرزمان شهید است که می گفت: برایم همیشه جای سوال بود. همیشه با اصرار جلوی درب چادر می خوابید. چند بار علتش را جویا شدم ولی نتیجه ای نداشت. چند بار هم گفتم جلوی در سرد است ولی گویا جلوی درب چادر شیرینی خاصی داشت که شهید ما را مجذوب خود کرده بود.

هرچه قدر زمان می گذشت بیشتر ذهنم مشغول می شد تا علت را بدانم. یک روز چشم هایم را به بهانه خواب روی هم گذاشتم تا اینکه پاسی از شب گذشت و شهید احمد لعلی سرابی آرام از جای خود برخاست و به دنبال راز و نیاز با معشوقش رفت تا آرزویش را با او در میان بگذارد. آری جلوی درب چادر بهترین جایی بود تا کسی در دل شب نفهمد که به دنبال عشق بازی با خدا می رود و بهترین جایی بود تا مزاحم خواب دیگران نشود.

آری آنانکه خواب بودند ماندند و آنانکه بیدار بودند رفتند./مشرق نیوز

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.