تجلیل از مادر شهیدان هدایت‌الله و محمد خیلدار در استان البرز

جانشین مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز در دیدار با خانواده شهیدان «هدایت‌الله و محمد خیلدار»، از مقام مادر این شهدا تقدیر و تجلیل به عمل آورد.

به گزارش تا شهدا؛ روز یکشنبه 5 شهریورماه سرهنگ پاسدار «حسین رفیعی» به دیدار خانواده شهیدان «هدایت‌الله و محمد خیلدار» رفت و از مقام مادر این شهدا تقدیر و تجلیل کرد.

شهید «هدایت‌الله خیلدار» در سال 1337 دیده به جهان گشود و در تاریخ 17 بهمن 1364 به عنوان جانشین واحد تعاون لشکر در خرمشهر به شهادت رسید.

پیکر مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای منطقه «آغشت» برغان در استان البرز در بستر خاک آرام گرفته است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.