طراحی یادمان شهدا باید فاخر و تاثیرگذار باشد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی گفت: یادمان‌های در دست ساخت برای مناطق عملیاتی آذربایجان غربی باید آثاری فاخر و تاثیر‌گذار باشد.

تا شهدا؛ در جلسه کمیته یادمان‌های کنگره ملی 122 هزار شهید استان آذربایجان غربی که صبح امروز در محل سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی برگزار شد، سردار محسن تیموری اظهار داشت: آثار و المان‌هایی که برای ساخت یادمان شهدا و مناطق عملیاتی طراحی می‌شوند باید آثار فاخر و تاثیرگذار باشد تا زائرین به خصوص جوانان را تحت تاثیر قرار دهد و با تماشای این المان‌ها و انتقال مفهوم آن، بیننده به گذشته سرزمین خود و ایثارگری‌های صورت گرفته افتخار کند.


مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی با تاکید بر لزوم اجرای آثار ماندگار برای انتقال مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس در این استان افزود: عملیات‌های صورت گرفته در استان آذربایجان غربی با شرایط خاص جغرافیایی بوده و وجود ارتفاعات، جنگل‌ها و رودخانه‌ها باعث می‌شد این عملیات‌ها در این منطقه متفاوت‌تر از سایر مناطق عملیاتی باشد و لذا باید در طراحی یادمان‌ها به این موارد دقت کرد.

به گزارش دفاع پرس، کنگره ملی 12 هزار شهید استان آذربایجان غربی آبان‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.