ادای احترام دانشجویان تبریزی به شهید آل اسحاق در قم

جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در قالب کاروانی متشکل از دو دستگاه اتوبوس، عصر دیروز به مزار روحانی شهید محمدجواد آل اسحاق در گلزار شهدای قم ادای احترام کردند.

تا شهدا؛ جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز که روز گذشته جهت حضور در مراسم جشن‌های نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران و همچنین زیارت حرم نورانی حضرت فاطمه معصومه (س) به قم سفر کرده بودند، در حاشیه سفر زیارتی خود با برگزاری مراسمی به مزار روحانی شهید محمدجواد آل اسحاق در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) ادای احترام کردند.

در این مراسم حسین فراهانی از مدیران استان قم و همرزم شهید آل اسحاق، طی سخنانی خاطراتی را از اخلاق نیکو، اخلاص، تعبد، تلاش‌های علمی و معنوی و ولایتمداری شهید بازگو نمود.

شهید محمدجواد آل اسحاق فرزند مرحوم آیت‌الله علی آل اسحاق، سال 64 در دانشکده داروسازی دانشگاه تبریز قبول شد و همزمان در حوزه علمیه تبریز نیز به تحصیل علوم حوزوی مشغول گشت، علاقمندی‌اش به قرآن و اهل بیت (ع)، ارادتش به امام و انقلاب، روحیه جهادی و هوش و نبوغ وافرش زبانزد عام و خاص بود و دائما به تحصیل علم و بهره‌گیری از فرصت عمر سفارش می‌کرد.

این شهید بزرگوار در دوران اقامت در نجف اشرف چندین بار به همراه پدر خویش به محضر امام خمینی (ره) مشرف شده بود.

در دوران کوتاه دانشجویی، علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی، به عنوان سخنران و مربی اخلاق به جلسات دانشجویی دعوت می‌شد تا اینکه در پاسخ به ندای حضرت امام (ره) مبنی بر ضرورت حضور جوانان در جبهه، دانشگاه و حوزه را ترک کرد و به عنوان امدادگر و تک‌تیرانداز از حوزه بسیج مسجد نبی اکرم (ص) قم به جبهه اعزام و نامش در زمره نیروهای گردان امام سجاد (ع) لشکر 17 امام علی بن ابی طالب (ع) ثبت گردید.

محمدجواد، پس از سومین اعزام به جبهه، در اول بهمن سال 65 هنگامی که تنها 20 بهار از عمر بابرکتش گذشته بود، در عملیات کربلای پنج منطقه شلمچه، به شهادت رسید و به معشوق ازلی پیوست.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.