جانبازان با ایثار بهترین هستی خود، پهلوانان واقعی هستند

مدیرکل بنیاد البرز خطاب به جانبازان بیان داشت: شما جانبازان سرافراز ثابت کردید که پهلوان واقعی هستید چه در زمان دفاع مقدس که با ایثار از بهترین هستی خود گذشتید و چه در زمان حال که با کسب مقام و مدال‌های رنگارنگ برای کشور افتخارآفرینی می‌کنید.

تا شهدا؛ مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران جانباز و شاهد و ایثارگر استان البرز روز گذشته (یکشنبه) با حضور ابراهیم طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، خادمان شهدا در بنیاد و ورزشکاران جانباز و شاهد و ایثارگر برگزار شد.
طاهرنژاد در این مراسم با بیان اینکه قهرمان واقعی کسی است که روح پهلوانی را با ایثار آمیخته است، گفت: پهلوان واقعی کسی است که با ایثار و فداکاری از بهترین هستی خود گذشته است.
وی در ادامه افزود: امروز شما جانبازان سرافراز ثابت کردید که پهلوان واقعی هستید چه در زمان دفاع مقدس که با ایثار از بهترین هستی خود گذشتید و چه در زمان حال که با کسب مقام و مدال‌های رنگارنگ برای کشور افتخارآفرینی می‌کنید.
طاهرنژاد در بخش دیگر سخنان خود گفت: ورزش مؤلفه مهم در راستای تقویت روح ایمان و بندگی است؛ ورزش سبب خواهد شد تا سلامت جامعه حفظ شود و به سمت تعالی حرکت کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور.ر ایثارگران در پایان با تشکر از قهرمان و مدال‌آوران استان البرز خاطرنشان ساخت: امروز باید با تعامل دستگاه‌ها و افزایش زیرساخت‌ها راه را برای فرزندان و یادگاران معزز شهدا و ایثارگران هموار کنیم تا روح پهلوانی در جامعه زنده بماند و فرهنگ ایثار و شهادت بیش‌ازپیش در جامعه رواج پیدا کند./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.