پدر شهیدان عبدالعلی پور به فرزندان شهیدش پیوست

ورامین- پدر شهیدان عبدالعلی پور به فرزندان شهیدش پیوست و در همین راستا رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ورامین زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر غلامعلی عبدالعلی پور را اعلام کرد.

تا شهدا؛ امیر پورجوادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پدر شهیدان عبدالعلی پور دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

وی  ادامه داد: پیکر پاک پدر شهیدان مسلم و احمد عبدالعلی پور، امروز شنبه دوازدهم فروردین ماه ساعت ۱۶ از مقابل منزل آن مرحوم واقع در ورامین، کارخانه قند، کوچه شهید منصوری پلاک ۱۱ تشییع و در مزار والدین شاهد همجوار گلزار شهدای حسین رضا(ع) شهرستان ورامین به خاک سپرده می‌شود.

پور جوادی افزود: به همین مناسبت مراسم بزرگداشت مرحوم غلامعلی عبدالعلی پور، سه شنبه پانزدهم فروردین ماه ساعت ۱۵ تا ۱۷ در خیابان مسجد جامع ورامین، مسجد صاحب الزمان(عج) و یادبود هفتمین روز درگذشت این مرحوم پنجشنبه هفدهم فروردین ماه از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ در شهرری، نرسیده به سه راه ورامین مسجد امام محمد باقر(ع) شربیانی ها برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ورامین گفت: شهیدان عبدالعلی پور از شهدای شهرستان ورامین هستند که کتاب «تفنگ های تخته ای» به قلم جعفر کاظمی و مقدمه رحیم مخدومی در ۹۶ صفحه و دو فصل مربوط به زندگی آنها منتشر شده که فصل اول آن، زندگی نامه و خاطرات شهید مسلم عبدالعلی پور و فصل دوم زندگی نامه، خاطرات و وصیت نامه شهید احمد عبدالعلی پور است.

وی با بیان اینکه این دو شهید سر افراز اصالتا متعلق به روستای شربیان از توابع آذربایجان شرقی هستند اضافه کرد: شهید مسلم عبدالعلی پور متولد ۱۳۴۲ بود و در سومین مرحله حضور در جبهه، در تاریخ ۲۲ بهمن ۶۱ در کربلای فکه و در عملیات والفجر مقدماتی به شهادت رسید و پیکر پاکش تا سال ۷۳ مفقود شده و به میهن اسلامی باز نگشته بود.

پور جوادی گفت: شهید سر افراز احمد عبدالعلی پور نیز متولد ۱۳۴۸ بود و در عملیات کربلای ۵ و در ۲۰ دی ماه ۶۵ در کربلای شلمچه به فیض شهادت نائل می شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.