گرامیداشت عملیات فتح المبین در راهیان نور برگزار شد

آیین گرامیداشت عملیات فتح المبین صبح امروز(چهارشنبه) در یادمان این عملیات و با حضور کاروان‌های راهیان نور برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ آیین گرامیداشت عملیات فتح المبین صبح امروز(چهارشنبه) همزمان با سالروز آغاز این عملیات در محل یادمان شهدای فتح المبین که در غرب شهر شوش قرار دارد با حضور کاروان‌های راهیان نور برگزار شد.
در این مراسم امیر سرلشکر «حسین حسنی سعدی» به روایتگری در خصوص این عملیات پرداخت. وی از فرماندهان ارشد ارتشی این عملیات بوده است که هم اکنون جانشینی فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) را عهده دار است.
همچنین در این مراسم برنامه‌های فرهنگی و هنری دیگری نیز اجرا شد.
گفتنی است؛ عملیات فتح المبین با رمز یا زهرا(س) در فروردین سال 1361 اجرا شد که در پی آن 2500 کیلومتر مربع از مناطق اشغال شده کشورمان آزاد شد و بیش از 15 هزار عراقی اسیر شدند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.