استاندار سیستان و بلوچستان درگذشت پدر شهیدان خدری را تسلیت گفت

 علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان با صدور پیامی درگذشت پدر شهیدان عیسی و ابراهیم خدری را تسلیت گفت.

به گزارش تا شهدا؛ متن پیام استاندار سیستان و بلوچستان که نسخه ای از آن روز چهارشنبه به ایرنا نمابر شده، بدین شرح است:
بسمه تعالی
درگذشت ناگهانی جانباز والامقام «حاج غلامحسین خدری» پدر شهیدان والامقام عیسی و ابراهیم خدری موجب تأثر و تالم گردید.
ایشان که خود از جانبازان سرافراز اسلام و نماد صبر و مقاومت بودند با تقدیم بهترین و عزیزترین سرمایه های خویش، در راه دفاع از حریم دین و میهن اسلامی سالیان متمادی ضمن حضور مستمر در جبهه های نبرد، در فراق فرزندان شهیدش، صبر و شکیبایی را پیشه کرده و با اخلاص و وفاداری به اسلام، در خدمت به مردم عزیز از هیچ کوششی دریغ نکرد.
اینجانب ضمن ادای احترام به مقام بلند و ملکوتی شهدای عزیز این خانواده، ضایعه در گذشت ناگهانی ابوالشهدین خدری را صمیمانه به خاندان معزز شهدا، ایثارگران و مردم ولایتمدار سیستان و بلوچستان، تسلیت عرض کرده و از محضر حضرت احدیت جل جلاله برای روح آن فقید سعید و شهیدان گرانمایه این خانواده علو درجات، مسالت می کنم.
به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی ظهر امروز به منظور شرکت در مراسم تشییع و خاکسپاری غلامعلی خدری پدر شهیدان خدری به شمال سیستان و بلوچستان سفر کرد.
پیکر جانباز جنگ تحمیلی امروز در شهرک محمد شاه کرم شهرستان زهک بر دست مردم شهید پرور تشییع و خاکسپاری شد.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.