دیدار مدیرکل بنیاد کرمانشاه با فرماندار کنگاور

مدیرکل بنیاد کرمانشاه با فرماندار شهرستان کنگاور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام عسگری در دیدار با فرماندار شهرستان کنگاور از مردم شهید پرور این شهرستان به عنوان مردمی متدین، سلحشور و ولایت مدار یاد کرد.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه گفت: مردم کنگاور در طول دوران دفاع مقدس با مجاهدت ها و ایثارگری های خود نقش بسیار مهم و موثری را ایفا کرده اند و گواه این مدعا تعداد شهدای گرانقدری است که در این راه ارزشمند تقدیم آرمان های بلند نظام مقدس اسلامی کرده اند.
مسئول بنیاد استان در ادامه از شهیدان محمد رضا قلیوند و طیبه زمانی به عنوان شهدای ویژه و شاخص این شهرستان نام برده و ابراز امیدواری کرد: با تلاش خوب همکاران بنیاد کنگاور و دیگر مسئولین بتوان بیش از پیش جامعه را با زندگی و اهداف این شهدا آشنا کرد.
ایزدی فرماندار کنگاور نیز در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های مجدانه بنیاد افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا وظیفه همه آحاد جامعه به ویژه مسئولین و خدمتگزاران به این نظام اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره به چگونگی مرمت گلزارهای روستایی، بر همکاری هر چه بیشتر حوزه فرمانداری با فعالیت ها و برنامه های بنیاد تاکید کرد.
همچنین در این نشست بهرام کیهانزاده رییس بنیاد کنگاور نیز از اتمام ساماندهی گلزار مطهر شهدای این شهرستان خبر داد و افزود: به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره این شهدای والامقام در نظر است خیابان ها و معابر شهری در کنگاور به تصاویر مبارک شهدا مزین شود./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.