فرهنگ ایثار و شهادت مستلزم نگاه بصیر و نافذ است

مدیرکل بنیاد گلستان گفت: مقوله ایثار و شهادت مستلزم نگاه بصیر و نافذ است و هر انسانی باید از فیض این فرهنگ بهره لازم را ببرد.

تا شهدا؛ علی اصغر فاضلی و رضایی نژاد فرماندهی مرزبانی استان گلستان با خانواده شهیدان «حسین و رمضان صالحی» دیدار کردند.
فاضلی در این دیدار گفت: فرهنگ ایثار و شهادت از این روجاری است که سرچشمه آن وجود مقدس حضرت باری تعالی است و هرگز این چشمه جوشان قطع نشدنی است و پایانی برای آن دیده نمی شود.
وی افزود: مقوله ایثار و شهادت مستلزم نگاه بصیر و نافذ است و هر انسانی باید از فیض این فرهنگ بهره لازم را ببرد و به نسل های جدید انتقال داده شود، چرا که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آینده کشور ما را می تواند تامین نماید.
مدیرکل بنیاد خطاب به رشادت شهدا در زمان دفاع مقدس، گفت: شهدا با چنگ انداختن به ریسمان الهی این امکان را به این عزیزان داد که نام خود و واژه شهید را برای همیشه جاوید و در اذعان عمومی باقی بگذارند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.