شهدا ذخایر معنوی نظام هستند

فرماندار شهرستان آبیک گفت: شهدا ذخایر ارزشمند معنوی انقلاب اسلامی و نظام هستند.

به گزارش تا شهدا؛ علی رحمانی فرماندار آبیک به همراه حسن نظافتی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آبیک با خانواده‌های شهید اباصلت بهاری، شهید کرمعلی ربانی و شهید افضل عظیم‌زاده دیدار کردند.

در این دیدارها، علی رحمانی فرماندار آبیک، شهدا را ذخایر ارزشمند معنوی انقلاب و نظام برشمرد و گفت: آنها با نثار جان خود، اقتدار و عزت‌مندی را برای کشورمان به ارمغان آوردند.

وی با اشاره به دیدار از خانواده‌های شهدا گفت: این دیدارها برای مسوولان تلنگری است تا در انجام درست وظایف خود کوشا باشند و در خدمت‌رسانی به آنها تلاش کنند.

رحمانی افزود: در این دیدارها با شنیدن خاطرات شهدا از زبان همسران و فرزندان شهید، دوران هشت سال دفاع مقدس برای ما تداعی می‌شود و به همان دوران که اوج ایثار و شهادت است، بر می‌گرداند.

در ادامه این دیدارها، همسر شهید افضل عظیم‌زاده از رفتار خوب همسرش ابراز رضایت‌مندی کرد و گفت: همسرم کارگر مرغداری بود، با آغاز جنگ تحمیلی احساس وظیفه کرد و در جبهه‌ها برای حراست از کشورش حضور یافت.

وی افزود: با رضایت بنده، همسرم به جبهه‌ها رفت و از اینکه ایشان در راه اسلام و قرآن به شهادت رسیده، خوشحال هستم.

در پایان دیدارها، مسوولان حاضر از مقام خانواده‌های شهدا تجلیل کردند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.