شهدا و ايثارگران الگوي واقعي مسئولان هستند
به گزارش تا شهدا؛ محمود زماني قمي گفت: ايثارگران، جانبازان، آزادگان و خانوادههاي شهدا به معني واقعي كلمه جزو فجرآفرينان بوده و خواهند بود.
استاندار مركزي به توفيقات نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران طي سالهاي پس ازانقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: تمام موفقيتها و توفيقاتي كه حاصل شده مرهون خون پاك شهداي عزيز و ايستادگي و مقاومت جانبازان، آزادگان و خانواده آنان است.
زمانی قمی شهدا و ايثارگران را الگوي واقعي مسئولان و آحاد مختلف مردم دانست و تصريح كرد: صلابت، ايستادگي، مقاومت و ازخودگذشتگي اين عزيزان درشرايط سخت ابتداي پيروزي انقلاب و دوران ۸ سال دفاع مقدس براي همه ما آموزنده و درسآموز است.
در اين جلسه محمد رضا منصوري نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي گفت: ما به ارادت و اخلاص به خانواده هاي شهيدان افتخار مي كنيم و معتقديم شهدا در خط مقدم حركت كردند و پشت سر آنها بلافاصله پدران و مادران و همسرانند كه ايستادگي و ايثار كردند.
در ادامه مدیرکل بنیاد مرکزی گفت: اگر در يك جمله بخواهيم مسئله شهادت و اهميت آن را بيان كنيم بايد بگویيم اعتقاد به شهادت، باور به عظمت شهيدان براي يك ملت و عمق معنوي شخصيت و هويت آن ملت است و چه سعادتمند بودند اين شهيدان كه دين خود را به اسلام و ملت شريف ايران ادا نموده و به جايگاه مجاهدين و شهداي اسلام شتافتند.
حجت الاسلام حسن هنرمند گفت: شهیدان با نثار خون پاک خویش روح اسلام خواهی و آزاد اندیشی را در شریان های حیاتی جامعه جاری ساختند و سر ارادت بر آستان حضرت ربوبیت ساییدند و در بزم وصال، با شور و شوق و شعور شهد نوشین شهادت را چشیدند و با نفسی مطمئنه به مقام راضیه مرضیه حق تعالی رسیدند.
هنرمند افزود: شهدا و ایثارگران درس شجاعت، ایثار، مقاومت و جهاد را جهت تبلور و تحقق عزت، اقتدار و هویت در عرصه حیات بشری، عالمانه، عاقلانه، عاملانه و جاودانه به یادگار گذاشتند.
هنرمند با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و فرا رسیدن مراسم دهه مبارک فجر گفت: در جشن انقلاب، هیچ چیز شایسته تر از آن نیست که یاد و نام شهیدان و فداکاران راه خدا، بخصوص شهدای انقلاب را گرامی بداریم.
این دیدار با حضور استاندار استان مركزي و مديركل بنياد مركزي و نماينده مردم شهرستان هاي ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي در روز دوشنبه 18 بهمن ماه سال 95 از مادر شهيدان حسنعلي و غلامحسين احمدي انجام شد.
گفتني است شهيدان حسنعلي احمدي متولد سال 1340 در تاريخ 10 اردیبهشت ماه 1361 در عمليات بيت المقدس آزادي خرمشهر و غلامحسين احمدي متولد سال 1343 در تاريخ 21 تیرماه 1365 در منطقه عملياتي مهران به شهادت رسیدند.
ثبت دیدگاه