جامعه قرآنی به دیدار خانواده آتش‌نشان شهید بهنام میرزاخانی می‌روند

جامعه قرآنی چهارشنبه هفته جاری و در ادامه دیدار‌ با خانواده‌های شهدا به دیدار خانواده آتش‌نشان شهید «بهنام میرزاخانی» می‌روند.

تا شهدا؛ در ادامه دیدار‌های جامعه قرآنی با خانواده‌های معظم شهدا هیأتی متشکل از فعالان قرآنی کشور این هفته به دیدار خانواده آتش‌نشان شهید بهنام میرزاخانی می‌روند.

این دیدار سی‌وچهارمین دیدار با خانواده‌های معظم شهدا در سال 1395 است که روز چهارشنبه 20 بهمن‌ماه از ساعت 15 الی 16 انجام می‌شود.

شهید بهنام میرزاخانی اولین شهید آتش‌نشان است که در حادثه ساختمان پلاسکو جان به جان آفرین تسلیم کرد. وی داوطلب حضور در کشور سوریه برای دفاع از حرم آل‌الله بود اما در تهران و هنگام نجات هموطنان از فاجعه‌ای عظیم به آرزویش رسید.

اهالی قرآن کشور می‌توانند جهت هماهنگی برای حضور در دیدار با خانواده شهید میرزاخانی با تلفن 09371756916 تماس حاصل کنند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.